Uncategorized

De do’s en don’ts bij een trampoline

Zijn jullie van plan om een trampoline te kopen? Heb je al een besluit genomen over de vorm, kleur en het type? Dit zijn niet de enige dingen waar je rekening mee moet houden. De veiligheid van jou en je gezin staat natuurlijk voorop. In deze blog geven we je graag een paar tips.

Een trampoline met veiligheidsnet

Heb je nog jonge kinderen en staat hun veiligheid voorop? Koop een trampoline met veiligheidsnet. Dit onderdeel beschermd je wanneer je een te hoge sprong maakt of de controle verliest. Een veiligheidsnet kan op twee manieren aan de trampoline bevestigd worden, aan de binnenkant of buitenkant van de trampoline beschermrand. Bij de Premium trampolines van etantrampolines.com zit het veiligheidsnet aan de buitenkant van de beschermrand, wat er voor zorgt dat het springoppervlak even groot blijft en je ruimte hebt op het randkussen. Bij andere trampolines van Etan zit het net aan de binnenkant van het randkussen bevestigd en dit zorgt ervoor dat handen en voeten niet bij de trampoline veren kunnen komen.

Geen huisdieren op de trampoline

Ga niet met je huisdier de trampoline op. We snappen dat het heel leuk is om samen met je konijn rustig op de trampoline te liggen of met de hond te spelen. Helaas is dit niet goed voor de trampoline en de dieren zelf. Ten eerste, omdat de trampoline geen vaste ondergrond is, is het voor de spieren en gewrichten van veel dieren niet goed. Bovendien, kunnen de scherpe nagels van dieren de trampoline springmat en beschermrand beschadigen. Van een klein krasje tot een scheur of gat in het materiaal. Het repareren of vervangen is vrij prijzig, dus let op!

Veranker je trampoline

Nu het najaar is, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je trampoline goed vast staat. Vooral bij een opstaande trampoline bestaat het gevaar dat het weg waait of schade krijgt. Als je zeker wilt zijn dat de trampoline op zijn plek blijft staan, koop dan een trampoline verankeringsset. Is er een flinke storm op komst, berg dan voor de zekerheid de trampoline op.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *