Uncategorized

Speelgoed voor de feestdagen

Stel dat u op zoek bent naar een aantal leuke geschenken voor de feestdagen, zoals speelgoed, maar je wilt niet al je geld uitgeven. Wat zijn dan uw opties? Dat is precies waar dit artikel bij helpt, met goedkope opties van Stapelstein Black Friday! Dit zijn betaalbare cadeaus voor de kinderen die bestaan uit super stevige blokken om op te kunnen stapelen. Het resultaat is simpel: meer speelgoed in huis! Het spelen met blokken heeft vele voordelen bij het opgroeien van uw kind.

Technologie is geen must

We willen de kinderen allemaal elk jaar een interessant cadeau geven, maar we willen ook niet te veel geld uitgeven. Daarom is het een goed idee om niet cadeaus zoals smartphones, tablets en computers aan onze kinderen te geven! In plaats daarvan zijn er prima cadeaus te vinden op meervoorkinderen.nl waar geen technologie aan te pas hoeft te komen. Zeker met Black Friday maakt dit voor vele goede en betaalbare opties.

Het nut van ruimtelijk inzicht

Het gebruiken van blokken zoals die van Stapelstein leert kinderen iets anders dan de hele dag op de iPad spelen, en in plaats hier van kunnen ze werken aan hun skills als bijvoorbeeld bouwvakker of architect. Het spelen en stapelen van blokken leidt namelijk tot een behoorlijk goed ruimtelijk inzicht wat ook later van pas kan komen.

Een goed ruimtelijk inzicht is namelijk niet te onderschatten. Het komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar is een skill die langzaam over vele jaren wordt opgebouwd. Sommige mensen zijn niet overtuigd van het nut van ruimtelijk inzicht, maar beseffen niet dat het bijvoorbeeld op de middelbare school bij wiskunde weer van pas zal komen. En wiskunde heeft als een van de voornaamste functie het leren oplossen van problemen door logisch te denken, en logisch denken doen we natuurlijk allemaal. Dit maakt een cadeau van blokken een goede optie om succes op latere leeftijd te garanderen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *