Uncategorized

Bekende merken draagzakken

Wanneer je in verwachting bent, ben je alvast aan het dagdromen hoe het zal zijn als je kindje er is. Je kan heerlijk gaan knuffelen en veel huid op huid contact hebben. Misschien verwacht je dat het ook misschien een beetje raar gaat zijn om je kindje niet meer in je buik te hebben. Uiteindelijk went dat allemaal. Een draagzak is niet alleen zeer handig om je kindje te kunnen dragen terwijl je je handen vrij hebt, het is dus ook super handig om je kindje gewoon op deze manier overal mee naar toe te nemen. Je wilt natuurlijk wel dat je het beste materiaal hebt voor jezelf en je baby. Zo moet het voor beiden comfortabel aanvoelen.

Tula free to grow draagzak

Een bekend merk ik draagzakken is de Tula Free to grow draagzak. Dit is een draagzak waarin je jouw kindje vanaf de geboorte al kan dragen. Het voordeel van deze draagzak is dat je jouw kindje tot ongeveer 20 kilo met de draagzak kan dragen. Dit is ongeveer totdat je kindje 4 jaar is. Door de breedte van het zitvlak te veranderen kan je kindje dus in de draagzak liggen. Dit is altijd ondersteunend voor je baby en voor jou, daarbij helpt de draagzak om de baby in zijn natuurlijke houding te laten zitten.

Multi power draagzak

De multi-power draagzak van het merk Goldbaby is ook een zeer geliefd merk. Deze draagzak is geschikt voor baby’s vanaf 5,4 kg en kan gebruikt worden tot 20 kg. Dit houdt in dat je deze draagzak dus niet kan gebruiken voor de net geboren baby. Het heeft een ergonomisch zitvlak voor je baby en ondersteunt je met het dragen. Daarbij beschikt het over een beschermingsmutsje wat jouw baby’s hoofd beschermd tijdens het dragen. Bij de draagzak krijg je een handige opbergtas om in op te bergen of mee te vervoeren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *