Trends

Eenvoudig staatsloterij opzeggen

Soms weet je niet eens meer hoe je aan een abonnement gekomen bent. Je blijft maar mails krijgen of incasso’s, en je weet niet hoe je er van af moet komen. Dan is het handig om dat online te kunnen doen. Je kunt bijvoorbeeld online de staatsloterij opzeggen. Ook goede doelen of tijdschriften vind je via deze site en kun je opzeggen. Een abonnement opzeggen of juist meerdere dingen tegelijkertijd opzeggen doe je dus eenvoudig via één website. Wel zo gemakkelijk. 

Alles invullen

Het blijft natuurlijk gedoe, want of het nou om een loterij, magazine of goed doel gaat, ze willen dat je bij hen aangesloten blijft en vooral blijft betalen. Je bent er dus niet zo eenvoudig af als bij het uitschrijven bij een mailinglist. Je vult je persoonsgegevens in. Dit doe je natuurlijk met de gegevens zoals opgegeven bij de loterij of waar je een abonnement hebt. Het is maar net wat er nodig is. Bij de staatsloterij geef je bijvoorbeeld naast je naam en adres ook je geboortedatum op. In vrijwel alle gevallen moet je een emailadres en bankrekeningnummer doorgeven. 

Wat de site voor jou doet

De site stuurt aan de hand van die gegevens een opzeggingsbrief naar de partij waar je iets opzegt. Je kunt een voorbeeldbrief zien op de website. De brief wordt natuurlijk op de post gedaan en geprint. Daar betaal je dan ook voor. Je kunt de brief ook aangetekend laten versturen. Een aangetekende brief kost meer, net als dat voor je eigen post zou gelden. Je kunt op verschillende manieren betalen. Met iDeal natuurlijk, maar ook met PayPal of een creditcard.

Aangetekend of niet?

Een aangetekende brief geeft je zekerheid dat deze wordt afgeleverd. Dat in tegenstelling tot gewone post, die nog wel eens verloren kan gaan. Een aangetekende brief kun je volgen, zodat je weet wanneer deze is afgeleverd. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *