Mooi,  Trends

De beste tas om spullen in op te bergen

De beste tas om je spullen in op te kunnen bergen en om zo mee te nemen zijn toch wel de schoudertas en de boodschappentas. Deze tassen kunnen zowel door mannen als door vrouwen gebruikt worden. Wij gaan jullie wat meer vertellen over de schoudertas, de boodschappentas en wat het verschil is tussen de mannen en damestassen. 

Wat kun je met een boodschappentas?

Een boodschappentas wordt over het algemeen erg onderschat. Als je een stevige tas hebt dan kun je makkelijker boodschappen doen. Daarentegen zijn de plastic tassen niet meer zo populair als eerst. De plastic tassen zijn niet goed voor het milieu en daardoor wordt de plastic tas amper nog gebruikt. Hierdoor zijn nu de boodschappentassen populair. De boodschappentassen van THEBAGSTORE hebben verschillende merken. Dit zijn merken zoals Ted Baker. De tassen hebben een prachtige vorm en zijn van mooie materialen gemaakt. Hierdoor zijn de tassen ook erg ruim.

Kun je een boodschappentas ook als schoudertas gebruiken?

De meeste mensen dragen een boodschappentas in hun hand of over de schouder heen. Met de shoppers van Barts kan dit gewoon. De boodschappentassen van Charm hebben een langere schouderband waardoor je de boodschappentas ook als schoudertas kunt gebruiken. Je kunt de boodschappentas natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken. 

Wat kun je met een schoudertas?

Met een schoudertas kun je boodschappen doen, maar je kunt het ook ergens anders voor gebruiken zoals voor een dagje weg of om mee te nemen op vakantie. Zo heb je je spulletjes altijd in handbereik. Doordat de collectie schouder tassen uiteen loopt van klassieke tot sportieve schoudertassen. Hier zijn altijd extra schouderbanden aan toegevoegd. Wil je een schoudertas kruislings dragen? Dan kun je het beste voor een Crossbody tas kijken. 

Schoudertas voor heren

Ook voor de heren zijn er schoudertassen. Tegenwoordig zijn er steeds meer mannen die vraag hebben naar een schoudertas. Het is super handig zo’n tas om mee te nemen voor naar je werk, je studie of voor een dagje weg. Voor de mannen is een volop keuze van klassieke tot casual modellen. De heren schoudertassen hebben een strakker en rechter model. Hierdoor wordt de tas ook stoerder. De meeste mannen dragen de schoudertas als een crossbody model. Omdat de meeste mannen dit model dragen heeft het ook langere schouderbanden en geen korte. 

Schoudertas voor dames

Dames tassen zijn helemaal in en vooral zijn dames gek op schoudertassen. Er zijn veel vrouwelijke stijlen. Je kunt de schoudertas gebruiken voor dagelijks gebruik. Je kunt een schoudertas van klassiek tot sportief model kiezen. Een tas is voor vrouwen onmisbaar. In de schoudertas kun je alle spullen in doen die je nodig hebt zoals je telefoon, sleutels, make-up, deo, portemonnee en nog meer belangrijke dingen die ze nodig hebben. Kijk er niet raar van op wat er allemaal uit de dames tassen komt want voor vrouwen is niks te gek! De schoudertas wordt ook wel als accessoires gebruikt om een outfit compleet te kunnen maken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *