Uncategorized

Zo maak je jouw huis een stuk gezelliger

Buiten wordt het weer kouder, de zon verdwijnt weer een stuk eerder, winter is coming!

Dat betekent dat we de dikke truien en fleece dekens weer uit de kast kunnen trekken en heerlijk op de bank kunnen genieten van een beker warme chocomelk. Toch kan het zo zijn dat je woonkamer of de rest van je huis nog net niet helemaal cozy genoeg is voor deze koudere dagen. Gelukkig zijn er genoeg dingen die je kunt doen om je huis een stuk gezelliger te maken.

Color it up!

Rond deze tijd van het jaar is het vaker grauw en donker buiten. Daarom is het juist fijn om ‘s avonds na je werk thuis te komen in een kleurrijk huisje. Een beetje kleur heb je al snel toegevoegd. Begin bijvoorbeeld met een lekkere warme fleecedeken. In plaats van een bruine of een grijze kun je ook eens voor een ander kleurtje gaan. Een van de meest populaire kleuren van dit moment is de kleur groen. Voor deze laatste paar maanden van het jaar is een donkergroene kleur ideaal. Daarnaast kun je ook veel andere kleuren combineren met groen. Vooral okergeel is een perfecte match en zorgt gelijk voor meer vrolijkheid in je huis.

Grote schoonmaak

Een andere manier om een fijne sfeer in je huis te krijgen is om een grote schoonmaak te houden. Rond deze tijd van het jaar is het volkomen normaal om wat vaker last te hebben van een winterdipje. Het laatste waar we dan aan kunnen denken is het houden van een grote schoonmaak. Toch is het handig om dit toch te doen. Je huis voelt namelijk een stuk gezelliger en prettiger aan. Probeer die ‘vervelende’ klusjes nu al even te doen. De vloer wat vaker dweilen of de voegen schoonmaken. Geloof het maar, je zult er op een ander moment optimaal van kunnen genieten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *