LOL surprise! Het leukste kerstcadeau in 2021
Trends

LOL surprise! Het leukste kerstcadeau in 2021

LOL Surprise dolls zijn in het tijdperk van ‘unboxing’ video’s, steeds populairder geworden. Als je de kleine cadeautjes uitpakt, worden stickers, notities en miniatuur accessoires verborgen in hun verpakking. Je mag de pop die erbij hoort uitpakken wanneer je het midden hebt bereikt.

Uw kinderen krijgen de kans om de pop met de accessoires uit te pakken. Er is echter geen verdere verpakking nodig.

De wangen van onze kinderen zien oplichten als ze elke nieuwe verrassing uitpakken, is de helft van het plezier van Kerstmis.

Kenmerken van LOL surprise!

De verrassingen zullen per bal verschillen. Verzamel Stickers, poppen schoenen, een geheime boodschap, de poppenjurk en accessoires zijn slechts enkele van de verrassingen die je tegenkomt.

sommige LOL surprise dolls veranderen van kleur wanneer ze in warm of koud water worden ondergedompeld. Ze kunnen ook hun uiterlijk veranderen of op een lieve maar grappige manier reageren, zoals huilen en spugen; heel interactief voor uw kind dus!.

Waar zijn de poppen te vinden?

De LOL Surprise dolls zijn in series aanwezig. Dat houdt in dat ze in de loop van de tijd in nieuwere, maar onderscheidende versies zullen worden uitgebracht. Hun releasedatums kunnen variëren en ze zullen niet op regelmatige basis worden uitgebracht.

Zo zal de helft van de nieuwe releases eerder beschikbaar zijn, terwijl de andere helft enkele maanden later beschikbaar zal zijn.

Afgezien van de LOL surprise dolls wordt er ook een verscheidenheid aan andere leuke items aangeboden, net als elk ander bedrijf. Om er maar een paar te noemen, er zijn LOL surprise kinderaccessoires, handdoeken, kleding en spelletjes. Als het gaat om LOL Surprise, is er een overvloed aan spannende items om uit te kiezen en te kopen voor je kleintje.

Op www.marjems.nl vind je een collectie van LOL Surprise dolls en accessoires.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *