Trends

Maak je woonkamer herfst proof!

Het mooie zomerweer is nu dan toch echt afgelopen, wat betekent dat de herfst in aantocht is. De blaadjes vallen van de bomen, het weer wordt wat kouder. De echte herfst en winter mensen onder ons zullen er blij mee zijn, voor de zonaanbidders komt dit seizoen altijd net wat te vroeg. Desalniettemin kun je er toch wat gezelligs van maken. Met een dekentje op de bank, kaarsjes aan en de regen tikkend op de ramen een film kijken; het heeft ook wel weer wat. Nog gezelliger wordt het wanneer je Salon je herfst proof maakt. Hoe je dat doet, vertellen wij je vandaag!

Het zit ´m in de kleine details

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om ieder seizoen je hele woonkamer een complete make over te geven, echter wordt dat natuurlijk wel een duur grapje. Het best ga je voor kleine details, die het geheel een andere uitstraling weten te geven. Zoals de kussens op de bank, de kaarsjes op tafel of de decoratie aan de muur. Kies hierbij voor herfstachtige kleuren en patronen. Domo Meubelen heeft een groot assortiment aan meubels en decoratie, je vindt hier altijd wel iets wat naar jou smaak is en goed in jouw woonkamer past.

Eenvoudig en snel

Door voor de kleine details te gaan, weet je je salon in een handomdraai een andere uitstraling te geven. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn, maar geeft je woonkamer wel net een beetje dat extra. Zeker in de herfst zorgt het voor een erg knus gevoel. Het fijne aan werken met kleine details en decoratie is dat je deze ook weer eenvoudig opbergt op het moment dat er een ander seizoen aanbreekt. Zo kan een kleine verandering toch een groot verschil maken voor het geheel. Is jouw salon ook al klaar voor de herst?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *