Uncategorized

Packfix van DS 80

Een Packfix doos is een doos met een zelfklevende sluitstrip. Het zorgt ervoor dat het een stuk makkelijker is om de doos te sluiten, en je hoeft niet aan de gang te gaan met tape. De dozen hebben een automatische bodem, waardoor hij ook nog eens gemakkelijk op te zetten is. Er zijn verschillende maten op de website bij DS 80 verpakkingsmaterialen te vinden, die verstelbaar zijn in de hoogte. Niet alleen de Packfix is beschikbaar als verpakkingsmateriaal, op de website is er nog veel meer over te vinden. 

Het openen en sluiten van de dozen 

Zoals al genoemd is het gemakkelijk te sluiten door een zelfklevende sluitstrip. De doos heeft ook een afscheurperforatie, waardoor het een simpel klusje is om de doos ook weer te openen. In de doos zelf kan tot maximaal 20 kilogram, door de stevigheid van de dubbele bodem die er in zit. De bodem is overigens ook nog vlak, zodat al jouw spullen beschermd zijn. 

Wat kan er verzonden worden? 

Niet alleen drukwerk met een maat van A4 papier kan verzonden worden. Cosmetica, textiel en ook kleine onderdelen kunnen in een Packfix doos. Mochten de spullen die je graag wilt verzenden niet in de doos passen, dan is het mogelijk om een eigen doos samen te stellen of je kan even contact opnemen met DS 80 om zo toch aan een specifieke maat te komen. 

Hoe zorg je ervoor dat je pakket beschermd is? 

Door de packfix dozen heb je al extra bescherming door de dubbele bodem die er bij zit. Ook zou je de doos kunnen opvullen door vier verschillende technieken, zoals het bufferen van het pakket, de ruimte opvullen, fixeren en het product wikkelen om schokken te kunnen absorberen. Dit zorgt ervoor dat er geen contact schade is doordat de producten niet gaan schuren en in contact komen met elkaar. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *