Mooi,  Trends

Welk parfum past bij mij?

Het is een vraag die de meesten van ons ons ooit hebben gesteld. Welk parfum het beste bij je past, moet je zelf ondervinden. Maar zoals bij de meeste dingen, kunnen je geurvoorkeuren in de loop van de jaren waarschijnlijk veranderen. Een van de beste manieren om een ​​parfum te vinden dat bij je past, is door de tijd te nemen om te analyseren welke ingrediënten je lekker vindt en hoe ze je een gevoel geven. Geruststellend? Zachte kruiden en zoete geuren, zoals vanille en honing, zorgen ervoor dat veel mensen zich behaaglijk en veilig voelen. Op zoek naar iets nieuws? Citrus haalt me ​​meteen op. Verleidelijk? Een combinatie van kruiden en wulpse witte bloemen flirten waanzinnig. Wil je je krachtig voelen? Een cederhout met rechte rug, vermengd met glad mos, duidt op vertrouwen.

Kruidig

Dit is voor de specerijenliefhebbers. Kardemom, kaneel en peper mix met exotische houtsoorten zoals sandelhout. Kruiden zijn echter niet allemaal zwaar. Vanille, amber, karamel en honing zorgen voor zachte, sympathieke geuren.

Bloemig

Bloemen hebben een verrassend breed assortiment. Van vers gesneden freesia en onschuldige theeroosjes tot verleidelijke tuberoos en gardenia. Veel parfums bevatten bloemen, of we ze nu kunnen ruiken of niet. Zelfs mensen die beweren alle bloemige dingen te haten, kunnen verleid worden door hun aanwezigheid in geuren.

Fris

Adem de chlorofyl-gelukzaligheid in. Verfrissende citrus, variërend van pomelo tot zoete sinaasappel, voegt spritz toe. Kruiden zoals munt, lavendel en salie zorgen voor een groen aromatisch laagje. Vers gemaaid gras en aromatische bladeren van geranium en violet zijn energiek.

Bos

Cederhout, sandelhout en vetiver – rauw en eenvoudig. Vers geschuurde vloeren, zaagsel, de warmte van een berghut. Het buitenleven met de verkwikkende geur van naaldbomen zoals sparren, dennen, sparren en jeneverbes.

Voel je vrij om te experimenteren! Als je een reukgroep hebt gevonden waar je van houdt, kun je gerichter op zoek. Ga naar een parfumerie en test verschillende geuren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *