Gezondheid,  Sportief

Hoe moet ik mijn kuiten trainen?

Je bent klaar met het trainen van je bovenlichaam en wilt wat anders. Je hebt maar de helft van je lichaam getraind en dat vind je jammer. Het is namelijk goed om dagelijks je benen een beetje te trainen als je er niet veel aan doet, maar wanneer je kijkt naar de vorm is de kans erg groot dat je er niet tevreden mee bent. De vorm van je benen bepalen ook hoe mensen jou zien. Hoe meer vorm hoe meer vrouwelijker of mannelijker het eruit ziet. Daarom is het slim om de kuiten zo goed mogelijk te trainen. 

Houd het simpel 

Je kuiten trainen kan erg lastig zijn wanneer je niet precies weet hoe en wat, maar dat is niet helemaal nodig. Het eten van veel calorieën kan helpen bij het aanmaken van meer spiermassa. Daarbij is het handig om te letten op wat voor voedsel je binnenkrijgt. Gezond aankomen is namelijk beter voor de gezondheid van de spieren. Ze blijven dan ook sterker. Je hoeft geen speciale trainingen voor je kuiten te hebben ,zolang jij gauw je dames fietskledij aantrekt en begint te fietsen met een verhoogde zadel zul je resultaten zien. Deze nodige speciale fietskledij kan je halen bij Fashion For Cycling.  

Maak er een uitdaging van 

Dagelijks een beetje heen en weer fietsen heeft op een gegeven moment niet veel zin meer. Dan wordt het hoog tijd om wat nieuws uit te proberen. Doordat je spieren steeds gewend zijn om hetzelfde te doen gaan ze minder groeien en daarom is het handig om te leren mountainbiken, zodat je routes kunt doen die het wat lastiger maken. Je moet dan veel hellingen op en veel kilometers maken. De sportschool is ook een goed alternatief voor degene die niet van fietsen houdt. In de sportschool staan er talloze apparaten waar jij je kunt trainen.  

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *