Gezondheid,  Trends

High tea Dordrecht

Je hebt vast wel eens van een high tea gehoord. Over het algemeen vindt dit in de middag plaats in Nederland. Onder het genot van allerlei kopjes thee geniet je van een assortiment van allerlei hartige en zoete hapjes. Je kunt hier dus terecht als je van zoete dingen houdt, maar ook als je meer van hartig houdt. Vaak betaal je vooraf een vast bedrag per persoon voor de lekkernijen en de thee. Je kunt ook vooraf voorkeuren doorgeven en bijvoorbeeld allergieën. Zo ben je gegarandeerd van een leuke en veilige middag.  

Waar kun je een high tea organiseren? 

Er zijn vrij veel aanbieders te vinden die een high tea optie hebben op de menu kaart. Het is een kwestie van even googlen bij jou in de buurt. Sommige restaurants bieden wellicht in eerste instantie geen high tea aan, maar hebben hier wel de mogelijkheid tot. Vraag dan ook vooral even rond bij jouw favoriete restaurant. Wellicht dat ze toch een high tea middag voor je kunnen organiseren. Vooral in grote steden zul je veel aanbieders vinden. Je kunt deze restaurants een mailtje sturen voor meer informatie. Mochten de arrangementen niet volledig naar je zin zijn, kun je altijd nog besluiten om bij jou thuis een high tea te organiseren. Bij De Remise Dordrecht is het ook mogelijk om een high tea te organiseren.  

Wat zit er allemaal bij een high tea? 

Allereerst natuurlijk de thee. Thee is een onmisbaar onderdeel van een high tea. Daarnaast kunnen er zowel zoete als hartige lekkernijen geserveerd worden. Denk hierbij aan sandwiches, scones, muffins, brownies, soep of taart. Bekijk ook high tea dordrecht voor de opties. De opties zijn oneindig. Je kunt een high tea cadeau doen aan je moeder, vriendin, vriend of broer of zus. Maar je kunt ook jezelf en een vriendin trakteren op een high tea. Soms verdien je het om jezelf even te verwennen.   

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *