Gezondheid

Met een simpele handeling meer rust? Dit is het

Mensen zijn de afgelopen jaren steeds meer geneigd om te grijpen naar allerlei drankjes, supplementen of rare technieken om ervoor te zorgen dat ze beter kunnen slapen. Of in ieder geval, dat ze uitgerust wakker worden. In principe kies je pas voor supplementen en dergelijke als je al het andere al hebt uitgeprobeerd. Dit is eveneens wat de dokter zal aanraden. Sowieso is het geen goed idee om zomaar supplementen aan te schaffen om ervoor te zorgen dat je zogenaamd gezonder wordt. Alle dingen die in die supplementen zitten, haal je al uit je eten. Hier zijn een aantal uitzonderingen op, zoals voor mensen die uit een zuiderlijk klimaat komen. Dit is zo omdat hun lichaam meer vitamine D nodig heeft dan bijvoorbeeld Nederlanders. Wil jij meer rust? Begin bijvoorbeeld eens met je bed in te wisselen voor een boxspring

Waarom een boxspring? 

Een boxspring heeft een speciale combinatie van stoffen, vulling en texturen, die ervoor zorgt dat je voldoende ondersteuning hebt in het slapen, maar tegelijkertijd erg comfortabel kunt slapen. Een goede nachtrust begint namelijk bij comfort, maar een bed waar je volledig in wegzakt, zal je vaak eerder nek-, rug- en spierpijnklachten bezorgen. Dit is natuurlijk niet voor iedereen zo. Sommige mensen hebben hier juist een voorkeur voor en kunnen dit prima hebben. 

Waarom is dat belangrijk? 

Een goede nachtrust is de basis voor je dag. Er is niets belangrijker dan een goede nachtrust om goed te kunnen functioneren en je goed te voelen, dat vinden ze bij DEBA Meubelen ook. Als je voldoende slaap hebt, kun je namelijk goed concentreren, helder nadenken en ben je vaak in een betere stemming. Dit is omdat je je beter voelt en dus ook lekker in je vel zit. Iedereen kan wel beamen dat als je je niet goed voelt, je ook niet goed functioneert. In ieder geval nooit zo goed als met voldoende rust. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *