Mooi,  Trends

Tips voor persoonlijke en goedkope sieraden voor de feestdagen

Kijk jij ook altijd uit naar de komende feestdagen of komt er ook een kleine dosis stress de hoek om kijken? Dan ben je niet de enige! Want er komt nogal wat bij kijken om alles te organiseren rond de feestdagen, ook al hoef je natuurlijk niet alles zelf te doen.

Het is natuurlijk altijd heel handig om ruim van tevoren te beginnen met plannen en een goede lijst bij te houden van wie wat moet doen. Altijd fijn als je de lijst steeds korter ziet worden.

Kalkoen of vegetarisch?

Vier je de kerstdagen bij jou thuis of ben je uitgenodigd om bij familie of vrienden te komen eten? Hoe dan ook, vaak is het zo dat je toch op één van de kerstdagen zult koken. Dat neemt altijd veel tijd in beslag, maar het hoort ook zo helemaal bij kerst om in de keuken te staan en een mooie schaal met eten op tafel te zetten. Als je mensen ontvangt, is het verstandig te weten of iedereen wel alles eet. Zijn de gasten echte vleeseters, of willen ze alleen maar vegetarisch? Of wellicht moet er wel én vlees én vegetarisch op tafel komen!

Maak je sieraden zelf

Om de kosten komende feestdagen wat te drukken en om lekker creatief bezig te zijn, is het een super leuk idee om zelf je sieraden te maken. Bestel je onderdelen bij een sieraden groothandel en ga aan de slag! Houd je van klassiek? Bestel dan trendy parels voor een mooie ketting met bijpassende oorbellen en armband. Hou je meer van glinsterende steentjes? Koop dan bijvoorbeeld creolen oorbellen waar je een mooie glinsterende steen of bedel aan hangt. Bij betaalbarekralen.nl vind je een ruime keuze aan kralen, onderdelen, draad en slotjes om zelf aan de slag te gaan. Op de site vind je ook veel DIY video’s voor het realiseren van sieraden projecten. Kies een project en maak je eigen sieraden voor de kerstdagen! 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *