Mooi,  Trends

De beste game tip (voor PlayStation)

Uit onderzoek binnen mijn eigen vriendengroep blijkt, dat enorm veel mensen het afgelopen jaar een spelcomputer hebben aangeschaft. Er was ook niet veel anders te doen het afgelopen jaar. Gamen is dan ook een fantastische hobby, maar soms kun je door de bomen het bos niet zien. Welke game is nou echt je geld waard? Ik heb hier de perfecte oplossing voor!

PlayStation Now

PS Now is een soort streaming dienst voor PlayStation games. Voor een paar euro per maand krijg je onbeperkt toegang tot een enorm aanbod aan spellen. Op deze manier kun je gerust wat games uitproberen zonder je zorgen te maken over de prijs. Er staan gegarandeerd meerdere games tussen die je leuk gaat vinden en waar je je uren mee kunt vermaken. Om een beeld te schetsen van de opties en je alvast op wat ideeën te brengen deel ik ook graag een paar van mijn favoriete games die op PS now staat of erop hebben gestaan.

Broforce

Broforce is een ongelooflijk simpel spel. Het is een side-slider net als Mario Bros. Je speelt met verschillende ‘bro’s’ en je moet gebieden bevrijden van vijanden. Eigenlijk storm je gewoon door een gebied vol vijanden en bommen en probeer je niet dood te gaan en zo veel mogelijk vijanden wel dood te maken. In je eentje klinkt dit suf, maar wanneer je dit speelt met meerdere mensen ontstaat er een heerlijke, vermakelijke chaos.

Stranded deep

Als je wel liever alleen speelt en wat meer wil ontspannen, dan is ‘stranded deep’ misschien meer iets voor jou. In dit spel moet je overleven op een onbewoond eiland. Je moet vuur maken, eten vangen en aan drinken zien te komen. Je kunt een steeds grote kamp bouwen en ook naar andere eilanden varen. Zei ik nou dat dit een ontspannen spel was? Dat is niet helemaal waar, onderweg kun je worden aangevallen door haaien en andere beesten. Je kunt ledematen breken, vergiftigd worden en verbranden in de zon. Het is dus ook een beste uitdaging.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *