Gezondheid

Veilige seks is de beste seks

SOA’s of seksueel overdraagbare aandoeningen zijn een hot topic over de hele wereld. Enkele van de gevaarlijkste soorten ziekten komen in een vorm van SOA en zijn soms ongeneeslijk om het alleen maar erger te maken, zoals herpes of aids. In veel gevallen verspreidde deze ziekte zich via de mens door geslachtsgemeenschap zonder bescherming, zoals bij condooms, ook wel bekend als “rauwe seks”. Sommige mensen zeggen dat het het beste is om rauwe seks te hebben waarbij de huid hun huid direct raakt en het maximale gevoel geeft, maar daarmee de kans vergroot dat je besmet raakt met een ziekte. Geloof me, het hebben van de beste seks in je leven is het niet waard om soa’s te krijgen.

Jezelf en je partner beschermen

Jezelf plezieren door te masturberen met misschien een tarzan dildo of een vibrator zal uiteraard de kans op ziektes of soa’s elimineren als je je speelgoed goed schoonmaakt en je speelgoed niet deelt, maar dat zou gewoon niet genoeg zijn als je een partner hebt of een partner waarmee je de liefde wilt bedrijven. Als u dol bent op het concept van one night stand en het regelmatig oefent, wordt het gebruik van condooms ten zeerste aanbevolen, omdat dit u en uw partner zal beschermen tegen het risico op seksueel overdraagbare aandoeningen. Maar als het met een persoon is waarvan je weet dat hij veilig en gezond is of als je probeert een baby te maken, doe dan vooral wat je wilt en wat je gelukkig maakt.

Zelf plezier maken

Als je bang bent voor de kans om een ​​seksueel overdraagbare aandoening te krijgen via een liefdespartner, doe het dan gewoon zelf. Voor mannen kun je gewoon overal en wanneer je maar wilt masturberen, niet letterlijk, maar je begrijpt het punt. Probeer voor vrouwen vibrators of misschien een tarzan-dildo om jezelf te plezieren. Masturberen is niet alleen goed voor je, het heeft ook geen enkele kans dat je soa’s krijgt, tenzij je je dildo deelt om door een andere persoon te worden gebruikt. Maar we raden niet aan om alleen voor de rest van je leven te masturberen, totdat je een vaste partner kunt vinden, omdat te vaak van seksuele partner wisselen onze kans op besmetting met ongeneeslijke soa’s drastisch zal vergroten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *