Mooi

Tips om snel goed voor de dag te komen

Tring tring tring… Je hoort de wekker gaan. Nu lig je nog heerlijk in je bed, maar je zal er zo toch echt uit moeten. Ineens schiet het je te binnen dat je gister helemaal je outfit bent vergeten klaar te leggen. Geen zorgen want met deze tips kom je binnen no time weer goed voor de dag!

Outfit

We beginnen bij stap 1 en dat is je outfit. Als eerste is het handig om even naar het weer te kijken, is het koud of warm buiten? Bij koud weer kan je gaan voor een mooie jeans met een trui. Dat is toch wel het makkelijkste als je weinig tijd hebt. Een beetje basic, maar dat is stiekem toch ook wel eens leuk. Warm weer? Ga voor een vrolijke jurk, snel én leuk!  Jouw favoriete sneakers erbij en voila, je outfit is snel geregeld.

Haar en make up

Dan gaan we door naar haar en make up. Als je niet veel tijd hebt, is het het handigst om je make up een beetje naturel te houden. Met een fijne basis en wat mascara op je wimpers is je loko snel klaar. Wat te doen met je haar? Less is more. Een messy bun of staart is snel gemaakt en daarnaast ook nog eens heel leuk en handig. De basis is nu gedaan en dan gaan we de outfit nu opleuken!

Sieraden

En dat opleuken gaan we doen door middel van sieraden. Sieraden maken je outfit echt helemaal af. Hiermee kan je all in gaan, zeker omdat je nu een simpele outfit aanhebt. Een mooie slavenarmband past overal bij, of ga je voor een armband met gravure? Maak het zo gek als je wilt. Layer een aantal kettinkjes en maak het geheel compleet met je favoriete set oorbellen. Ready to go!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *